Podkast

Dobrodošli na podkast Cafe Politika, i nadamo se da ćemo vam biti dovoljno zanimljivi i inspirativni da nas slušate kada god nađete 15-20 minuta vremena.

Mi ćemo se truditi da vam isporučujemo drugačiji pogled na politiku, i uvide koje ne možete naći u medijima koje sada pratite.

Ključne poruke partijskih konvencija

Prva epizoda našeg podkasta je uz Americano kafu, i u njemu razgovaramo o ključnim porukama sa partijskih konvencija u SAD, na kojima su zvanično potvrđene kandidature Donalda Trampa i Džozefa Bajdena.

Još jedared o „sporazumu“

U drugoj epizodi našeg podkasta razgovaramo o dogovoru iz Bele kuće između predstavnika Beograda i Prištine, tj. o tome ko su pobednici i gubitnici ovih pregovora i ovog dogovora.

Trka Tramp vs Anti-Tramp

Treći „Amerikano“ podkast posvećen je preseku dosadašnjeg toka izborne trke i društveno-političkim podelama u Sjedinjenim Američkim Državama. Naši sagovornici su Marko Dašić, saradnik našeg portala i asistent na FPN, i Filip Živojinović, odličan poznavalac prilika u SAD. Emisiju vodi naš Stevan Nedeljković.

Karakter predsednika SAD

U četvrtoj epizodi amerikana razgovarali smo o karakterima predsednika SAD, a pogotovo karakteru Donalda Trampa i kandidata Džozefa Bajdena. Na koji način karakteri utiču na politiku u SAD, pogotovo u krizama? I kako će njihovi karakteri odrediti rezultat ovih izbora?